Reisadvies Nederweert

 

Vanaf heden kunt U voor uw reisadvies terecht bij www.reisadvies-Nederweert.nl. Het is een uniek samenwerkingsverband tussen Groepspraktijk Huisartsen Nederweert, praktijk Coolen-Van Drongelen en Apotheek Nederweert. De artsen, apotheker en assistentes hebben hun interesse in reizen en gezondheid én hun deskundigheid en ervaring samengebracht tot een hoogwaardig adviescentrum.

Een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. Gaat u op zakenreis of op vakantie? Op stagereis of familiebezoek? Voor al deze reizen gelden verschillende adviezen per reiziger. Zelfs voor reizen binnen Europa zijn soms vaccinaties of beschermende maatregelen gewenst. Voor al uw bestemmingen kunt u bij ons terecht! Wij zullen u voorzien van een uitgebreid advies op maat. Dit advies bestaat uit de noodzakelijke reisinformatie, de nodige reisvaccinaties en een advies omtrent beschermende artikelen.

Reisadvies-Nederweert is opgericht met als doel de reiziger voldoende beschermd en geïnformeerd op reis te laten gaan. Dit doel willen wij bereiken middels laagdrempelige, voordelige en professionele adviezen op maat.

Graag nodigen wij U uit onze site vrijblijvend te bezoeken op www.reisadvies-Nederweert.nl

Contact

Spoednummer 0495-622023
 

Groepspraktijk Huisartsen Nederweert

Burgemeester Hobusstraat 56
6031 VA NEDERWEERT
Telefoon:
0495-631323
Receptenlijn:
0495-460372
Locatie Ospel
Waatskamp 4
6035BT Ospel
Telefoon: 0495-631430
www.gphn.nl
Routebeschrijving >

Reisadvies Nederweert

Privacy reglement

verstrekken van uitslagen

Indien u op verzoek van de huisarts een onderzoek heeft laten doen  moet u altijd zelf contact opnemen met de praktijk voor de uitslag. Hiervoor kunt u bellen na 15.00 uur. Indien u `s ochtends belt heeft de huisarts meestal uw uitslag nog niet kunnen beoordelen. In de ochtend willen we de telefoonlijnen  open houden voor het maken van afspraken.

Uitslagen mogen alleen aan de patiënt zelf gegeven worden. Uitslagen van kinderen mogen aan de ouders gegeven worden.