Reisadvies Nederweert

 

Vanaf heden kunt U voor uw reisadvies terecht bij www.reisadvies-Nederweert.nl. Het is een uniek samenwerkingsverband tussen Groepspraktijk Huisartsen Nederweert, praktijk Coolen-Van Drongelen en Apotheek Nederweert. De artsen, apotheker en assistentes hebben hun interesse in reizen en gezondheid én hun deskundigheid en ervaring samengebracht tot een hoogwaardig adviescentrum.

Een geslaagde reis begint met een goede voorbereiding. Gaat u op zakenreis of op vakantie? Op stagereis of familiebezoek? Voor al deze reizen gelden verschillende adviezen per reiziger. Zelfs voor reizen binnen Europa zijn soms vaccinaties of beschermende maatregelen gewenst. Voor al uw bestemmingen kunt u bij ons terecht! Wij zullen u voorzien van een uitgebreid advies op maat. Dit advies bestaat uit de noodzakelijke reisinformatie, de nodige reisvaccinaties en een advies omtrent beschermende artikelen.

Reisadvies-Nederweert is opgericht met als doel de reiziger voldoende beschermd en geïnformeerd op reis te laten gaan. Dit doel willen wij bereiken middels laagdrempelige, voordelige en professionele adviezen op maat.

Graag nodigen wij U uit onze site vrijblijvend te bezoeken op www.reisadvies-Nederweert.nl